Baja Kapusta Slaw

Baja Kapusta Slaw
Baja kapusta Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 38 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kapusty, sos tabasco jalapeño, zwykły majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Baja Kapusta Slaw, Piątkowy Wieczór! Baja Fish Taco z chrupiącą kapustą Slaw, oraz Baja Chicken & Slaw Sliders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć zewnętrzne liście kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
2
Wytnij klin w kształcie litery V wokół twardego wewnętrznego rdzenia i usuń rdzeń i odrzuć. Połowę kapusty, aby zrobić 2 ćwiartki. Za pomocą dużego, ostrego noża pokrój każdą sekcję poprzecznie na cienką julienne (o grubości około 1/8 cala) lub julienne ręczną japońską mandoliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
NóżNóż
3
Przełożyć kapustę do dużej miski. W misce wymieszać majonez, sok z limonki i Tabasco. Mieszankę majonezu wrzucić z kapustą, schłodzić i zużyć w ciągu kilku godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Tacos Marka Millera z Benjaminem Hargettem i Jane Horn. Copyright © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Mark Miller jest uznanym szefem kuchni-założycielem Coyote Cafe w Santa Fe w Nowym Meksyku. Założył i był właścicielem trzynastu różnych restauracji na trzech kontynentach w latach 1979-200
7
Jest autorem dziesięciu książek w nakładzie prawie miliona egzemplarzy, w tym Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book i Coyote Cafe. Obecnie pracuje w Międzynarodowym doradztwie kulinarnym i mieszka w Santa Fe w Nowym Meksyku.Benjamin Hargett to kochający Podróże kucharz, który gotował w Europie, na Karaibach, w Meksyku i Stanach Zjednoczonych, gdzie przez wiele lat pracował z Markiem Millerem w Coyote Café.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn