Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem

Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem
Bahiański gulasz z owoców morza z kokosem i pomidorem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, paprykę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bahiański Brazylijski Gulasz Rybny, Udekorowany Gotowanymi Jajkami (Moqueca, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Gulasz Z Owoców Morza.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Dodać szalotki, czosnek, cebula,papryka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Eliksir GEliksir G
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać pomidory, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 minuty. Przyprawić krewetki solą i pieprzem i dodać je do zapiekanki wraz z mlekiem kokosowym i liśćmi kolendry. Przykryć i gotować przez 2 minuty. Doprawić grouper solą i pieprzem; dodać do zapiekanki, przykryć i gotować przez 3 minuty. Wyrzuć trawę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir GEliksir G
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
GrouperGrouper
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Dodać sok z limonki i doprawić gulaszem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
GulaszGulasz
5
Udekorować posiekaną kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn