Baekeoffe (Alzacki Gulasz Mięsny)

Baekeoffe (Alzacki Gulasz Mięsny)
Baekeoffe (Alzacki gulasz mięsny) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki tymianku, pieczeń z ramieniem wołowym, łodygi pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bacheofe (Alzacki gulasz mięsno-warzywny), Andre ' S Alastian Meat gulasz, oraz Południowo-zachodni gulasz mięsno-ziemniaczany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej niereaktywnej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść tymianek, pietruszkę, goździki, liście laurowe i czosnek na podwójnej warstwie gaznicy, aby utworzyć Garni bukiet. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Dodaj bukiet garni, wino, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do miski. Rzuć dobrze płaszcz. Przechowywać w lodówce 8 do 24 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieść jedną trzecią ziemniaków w 3-ćwiartkowej zapiekance pokrytej sprayem do gotowania. Wierzch z połową mieszanki mięsa i posypać 1/4 łyżeczki soli. Powtórz warstwy z jedną trzecią ziemniaków, 1/4 łyżeczki soli i pozostałą mieszaniną mięsa. Wierzch z pozostałymi ziemniakami i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Pozostałą marynatę (w tym Garni bukiet) zalać mieszanką mięsną. Przykryć i piec w 375 przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Usuń Garni bukiet i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
8
Uwaga na wino: takie danie dowodzi, że czerwone mięso nie powinno być wyłącznym terytorium czerwonych win. Spróbuj wytrawnego i potężnego Alzackiego Reislinga z Domaine Trimbach (15 USD).
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn