Bacony Dziki Ryż

Bacony Dziki Ryż
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Bacony dziki ryż może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka produktów typu margaryny, pieprz, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bakonia z kurczakiem i ryżem, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami.

Instrukcje

1
Roztopić margarynę w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Dziki ryż, grzyby i cebulę gotować w margarynie około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
GrzybyGrzyby
Dziki RyżDziki Ryż
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z wodą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło.
4
Przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 do 50 minut lub aż ryż będzie miękki; w razie potrzeby odcedzić. Wymieszać kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn