Bacon ' N Grits Fritters
Boczek ' N Grits Fritters może być tylko przystawką, której szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 32. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pieprz, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Z Boczku-Kaszy, Placki Z Kaszy, oraz Placki z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 8-calowa kwadratowa patelnia z natryskiem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko i sól do wrzenia. Stopniowo dodawać kaszę, stale mieszając; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte około 5 minut, często mieszając, aż zgęstnieje.
Dodaj ser, boczek, cebulę i pieprz; mieszaj, aż ser się rozpuści. Mieszankę łyżką do patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
Kształt kaszy na 1 1/2-calowe kulki. W małej misce ubić jajka i wodę trzepaczką lub widelcem.
Umieścić bułkę tartą w średniej misce. Zanurz kulki w mieszaninie jaj, a następnie zwiń w bułce tartej.
W głębokiej frytkownicy lub ciężkim rondlu 3-quart rozgrzej olej o średnicy 3 cali na średnim ogniu (350°F). Smażyć frytki, partiami, 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść na metalowym stojaku chłodzącym w patelni do pieczenia i utrzymuj ciepło w piekarniku 107° do 30 minut.