Baby Blue Punch
Baby Blue Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 149 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 12346 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz cukier, lody waniliowe, wymieszać napoje i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Baby Shower Blue Cloud Punch, Baby Blue: batony bezowe z jeżyn i rodzinny prysznic dla dzieci, oraz Baby Blue Layered Jello {Wirtualny Baby Shower} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ponczu wymieszaj mieszankę napoju, sodę cytrynowo-limonkową i sok z białej żurawiny. Smak i wymieszać z cukrem według własnych upodobań. (Lubię dodawać cały kubek.) Ułożyć na wierzchu gałki lodów. Lody topią się nieco i zmieniają poncz w piękny niebieski kolor z pienistymi białymi chmurami unoszącymi się na górze.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.