Babeczki z rumem i colą
Babeczki z rumem i colą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 237 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 31 centów za porcję. Mieszanka masła, rumu, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 82 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Czekoladowe Babeczki Coli, Babeczki Cherry Coke z polewą coli, oraz Babeczki Coca-cola z lukrem z solonego masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, ubij masło i cukier puder mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej; stopniowo ubijaj w rumie i wanilii, aż będzie puszysta. Rura lub rozłożyć lukier na babeczki.