Babeczki Z Pełnoziarnistymi Jagodami
Pełnoziarniste babeczki z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 188 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, mąki, jagód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niskotłuszczowe Pełnoziarniste Babeczki Jagodowe, Babeczki Z Pełnoziarnistymi Jagodami, oraz Babeczki Pełnoziarniste Jagodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 12 kubeczków muffin lub linia z papierowymi wkładkami.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia.
Ubić olej roślinny, jajko, mleko i mus jabłkowy razem w osobnej misce, aż będzie gładka, i wymieszać płynne składniki w mieszaninie mąki, aż do zwilżenia. Lekko wymieszać z jagodami. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając je 2/3 pełne.
Piecz babeczki w rozgrzanym piekarniku, aż powstaną, a blaty będą złocisto-brązowe, około 20 minut. Wykałaczka włożona w środek muffinki powinna wyjść czysta.