Babeczki Z Otrębów Bananowo-Orzechowych
Babeczki z otrębów bananowo-orzechowych mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mąki, gałka muszkatołowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Bananowe Orzechowe Otręby, Otręby Bananowe I Prażone Muffiny Orzechowe, oraz Fig Orzech Otręby Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż 12-muffin z papierowymi wkładkami i spryskaj sprayem do gotowania.
Mąkę, płatki otrąb ubić 1/3 szklanki posiekanych orzechów włoskich, proszek do pieczenia, cynamon, 1/2 łyżeczki soli, soda oczyszczona i gałka muszkatołowa wymieszać w dużej misce.
W średniej misce wymieszać brązowy cukier, olej, śmietanę, banany, jajka i wanilię.
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i delikatnie złóż, aż do momentu włączenia (jest OK, jeśli w cieście są grudki).
Równomiernie podzielić ciasto między kubki muffin i posypać każdy z niektórych pozostałych 1 łyżka orzechów włoskich i turbinado cukru, jeśli używasz.
Piec, aż babeczki będą złocisto brązowe, odbijają się po naciśnięciu i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysta, 20 do 22 minut.
Ostudzić na patelni na kilka minut, a następnie wyjąć i ostudzić całkowicie na stojaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.