Babeczki Z Orzechami Jagodowymi
Babeczki z orzechami jagodowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 184 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 42%. Spróbuj Borówka Bananowa Pieczone Płatki Owsiane, Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffinki jagodowe, oraz Niezwykle jagodowe-EY Blueberry Muffins dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffinek.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Ubij jajko, mleko i olej w osobnej misce. Zrób dołek na środku mieszanki mąki; wlej mieszankę jajeczną do studzienki i mieszaj, aż mieszanina mąki zostanie zwilżona. Pamiętaj, aby nie przesadzić. Do ciasta włożyć jagody i orzechy włoskie. Przełóż ciasto do przygotowanych kubków na muffinki do około 3/4 pełnego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut. Schłodzić na patelniach przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie ostygnąć na ruszcie.