Babeczki z masłem orzechowym i galaretką
Babeczki z masłem orzechowym i galaretką mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 280 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cool Bat bitej polewy, galaretka truskawkowa, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodaj suchy budyń wymieszać, 2/3 szklanki masła orzechowego i śmietany; dobrze wymieszać. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
Piec 20 do 25 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszać pozostałe masło orzechowe i lukier w średniej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem; rozłożyć na babeczki. Wierzch z galaretką.