Babeczki z lukrem z masła orzechowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj babeczki z lukrem z masła orzechowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 223 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 18 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga kremowego masła orzechowego, kubków z masłem orzechowym, lukru waniliowego i mieszanki ciast. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Z łyżką ocena 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Faszerowane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym, Masło orzechowe i galaretki babeczki z masłem orzechowym Buttercream lukier, oraz Babeczki Z Masłem Orzechowym I Galaretką dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wlej około 2 łyżek ciasta do każdego wyłożonego papierem kubka na muffinki.
Umieść w każdym filiżankę masła orzechowego; napełnij dwie trzecie pozostałym ciastem.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż lekko się zrumieni, a wykałaczka włożona do porcji ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem do rusztów, aby całkowicie ostygły.
W małej misce wymieszaj lukier i masło orzechowe na gładką masę. Mroźne babeczki.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Babeczki naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.