Babeczki Z Kremem Kokosowym
Przepis kokosowy krem babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 180 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz mleko kokosowe, Płatek kokosowy baker ' s angel, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Kremem Kokosowym Z Polewą Kokosową, Babeczki Kokosowe bez ziarna z bitą śmietaną kokosową, oraz Babeczki kokosowe z lukrem z serem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać w 2/3 szklanki kokosa. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
Piec 20 do 25 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie, ubić pudding mix i mleko kokosowe w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do złożenia babeczki.
Wyjmij babeczki z wkładek; potnij babeczki poziomo na pół.
Umieścić spody cupcake na tacy. Top każdy z 1 łyżką. budyń i 1 łyżeczka. pozostałych płatków kokosowych; przykryć wierzchem babeczki.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Dekoruj pozostałym płatkami kokosa, malinami i miętą.