Babeczki Z Kremem Dyniowym
Przepis Pumpkin Cream Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 31 minut. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1732 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz budyń błyskawiczny o smaku waniliowym, serek philadelphia, jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, Babeczki z dyni marchewkowe z lukrem z serem dyniowym, oraz Babeczki dyniowe z masłem dyniowym bita śmietana.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodać suchy budyń wymieszać i dynię; dobrze wymieszać. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
Ubić ser śmietankowy mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Zmiksować w cukrze i jajku; łyżka na ciasto.
Piec 18 do 21 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 5 min.; usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.