Babeczki Z Ciasta Marchewkowego
Carrot Cake Cupcakes to Wegetariańskie przepis z 22 porcjami. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 45 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, olej roślinny, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ubij cukier, olej i wanilię razem w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową.
Dodaj jajka po 1 na raz. W innej misce przesiej mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Przy niskiej prędkości miksera dodaj 1/2 suchych składników do mokrych składników.
Do pozostałej mąki dodać startą marchewkę, rodzynki i orzechy włoskie, dobrze wymieszać i dodać do ciasta.
Mieszaj, aż się połączysz.
Wyłóż patelnie do muffinek papierowymi wkładkami. Zgarnij ciasto do 22 filiżanek muffinek, aż każda będzie pełna W 3/4.
Piecz przez 10 minut, następnie zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotuj przez kolejne 30 do 35 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Fajnie na stojaku.
Aby uzyskać lukier, posmaruj serek śmietankowy, masło i wanilię w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową.
Dodaj cukier i ubijaj, aż będzie gładka.
Gdy babeczki ostygną, obficie je zamroź i podawaj.