Babeczki z chipsami z cukinii mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 176 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Z Chipsami Z Cukinii, Babeczki Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady, oraz Cukinia-czekoladowe babeczki z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, śmietana masło, olej i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka, mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny. Złożyć w cukinii i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Cynamon
Cukinia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne. Top z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.