Babeczki Tymiankowo-Rozmarynowe
Babeczki tymiankowo-rozmarynowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brzoskwiń, śmietany, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-tymiankowe, Ciasto tymiankowo-Polentowe z prostym sosem borówkowym, oraz Rozmaryn Tymianek Musztarda.
Instrukcje
Wkładki papierowe umieścić w 24 filiżankach do muffinek.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż żółty znika po każdym dodaniu.
Mąkę ubić razem z 4 kolejnymi składnikami; dodać do masy maślanej, na przemian z mieszaniną mleczną, zaczynającą się i kończącą mieszanką mąki. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 16 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci do formy, gdy zostanie lekko dotknięte. Schłodzić ciasta w patelni 10 minut.
Usuń papierowe wkładki i odwróć ciasta na stojak z drutu.
Niech ostygnie całkowicie.
Połączyć brzoskwinie i 2 łyżki cukru, delikatnie mieszając. Ubij śmietanę do uzyskania piany, dodaj cukier puder i ubijaj do uzyskania miękkich pików.
Podawać ciasta z brzoskwiniami i bitą śmietaną.