Babeczki Tymiankowo-Rozmarynowe

Babeczki Tymiankowo-Rozmarynowe
Babeczki tymiankowo-rozmarynowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brzoskwiń, śmietany, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-tymiankowe, Ciasto tymiankowo-Polentowe z prostym sosem borówkowym, oraz Rozmaryn Tymianek Musztarda.

Instrukcje

1
Wkładki papierowe umieścić w 24 filiżankach do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż żółty znika po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Połącz mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
5
Mąkę ubić razem z 4 kolejnymi składnikami; dodać do masy maślanej, na przemian z mieszaniną mleczną, zaczynającą się i kończącą mieszanką mąki. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 16 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci do formy, gdy zostanie lekko dotknięte. Schłodzić ciasta w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń papierowe wkładki i odwróć ciasta na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Niech ostygnie całkowicie.
9
Połączyć brzoskwinie i 2 łyżki cukru, delikatnie mieszając. Ubij śmietanę do uzyskania piany, dodaj cukier puder i ubijaj do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
10
Podawać ciasta z brzoskwiniami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn