Babeczki piernikowe z lukrem Zinfandel

Babeczki piernikowe z lukrem Zinfandel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj piernikowych babeczek z lukrem Zinfandel Buttercream. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino zinfandel, melasę, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel, Ciasto piernikowe z dyni z dodatkiem lukru maślanego, oraz Babeczki Piernikowe Z Karmelizowanym Masłem Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia regularnej wielkości patelni cupcake z 18 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym wymieszaj suche składniki powoli, aż do całkowitego włączenia. Powoli dodawać olej i jajka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj maślankę, melasę, mus jabłkowy i przecierany imbir, a następnie wymieszaj na średniej prędkości przez 1 minutę. Zatrzymać i zeskrobać miskę i wiosło, a następnie mieszać na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MaślankaMaślanka
MelasaMelasa
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do pieczenia przez, o 20 protokół. W tym czasie nie otwieraj piekarnika. Schłodzić babeczki całkowicie po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Lukier z kremem Zinfandel umieścić w torbie z ciastem i odciąć 1/2 cala końcówki. Mróz każdą babeczkę okrężnym ruchem, aż Góra babeczki zostanie całkowicie przykryta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZinfandelZinfandel
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Wlać zinfandel do rondla i gotować na średnim ogniu, aż płyn się zagotuje. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i stale mieszaj, aż zmniejszy się o połowę. Zdjąć kuchenkę i schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZinfandelZinfandel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
PiecPiec
7
W misce elektrycznego miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki ubijaj masło aż do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodać cukier puder i zinfandel redukcji i mieszać, aż składniki są równomiernie włączone i lukier jest gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
RedukcjaRedukcja
ZinfandelZinfandel
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn