Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym
Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym twarogiem to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 247 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cool whip bita polewa, philadelphia cream cheese, Funt ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym, Babeczki Marchewkowo-Imbirowe Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z marchewką, orzechami, imbirem i 3/4 łyżeczki. cynamon.
Łyżka ciasta do 24 papierowych kubków muffin.
Piec 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
W średniej misce ubić śmietankowy ser z trzepaczką, aż będzie kremowy. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na babeczkach.
Posypać pozostałym cynamonem.