Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym

Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym
Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym twarogiem to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 247 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cool whip bita polewa, philadelphia cream cheese, Funt ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym, Babeczki Marchewkowo-Imbirowe Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z marchewką, orzechami, imbirem i 3/4 łyżeczki. cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Łyżka ciasta do 24 papierowych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
W średniej misce ubić śmietankowy ser z trzepaczką, aż będzie kremowy. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Posypać pozostałym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn