Babeczki Kukurydziano-Żurawinowe

Babeczki Kukurydziano-Żurawinowe
Babeczki kukurydziano-żurawinowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 180 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Babeczki Kukurydziane Z Żurawiną, Muffinki Żurawinowo-Kukurydziane, oraz Zdrowe Muffinki Z Żurawiną I Pomarańczową Mąką Kukurydzianą.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodajemy maślankę i kolejne 3 składniki, mieszamy do momentu zwilżenia suchych składników. Złóż żurawinę. Łyżka ciasto równomiernie do 12 papierowych kubków muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w 425 przez 20 minut lub do lekko rumiane i drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij muffinki z patelni do stojaków Z Drutu; pozostaw do ostygnięcia 15 minut.
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 m.
Porcje180
Ocena Zdrowia0
Magazyn