Babeczki Kukurydziano-Żurawinowe
Babeczki kukurydziano-żurawinowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 180 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Babeczki Kukurydziane Z Żurawiną, Muffinki Żurawinowo-Kukurydziane, oraz Zdrowe Muffinki Z Żurawiną I Pomarańczową Mąką Kukurydzianą.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodajemy maślankę i kolejne 3 składniki, mieszamy do momentu zwilżenia suchych składników. Złóż żurawinę. Łyżka ciasto równomiernie do 12 papierowych kubków muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w 425 przez 20 minut lub do lekko rumiane i drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Wyjmij muffinki z patelni do stojaków Z Drutu; pozostaw do ostygnięcia 15 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.