Babeczki kukurydziane i Cukiniowe
Babeczki kukurydziane i Cukiniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 180. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, olej canolan, karton jogurt, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Cukinia Cheddar Kukurydziane Muffinki, Serowe Muffinki Kukurydziane Z Cukinii Z Pieczarkami I Sosem Z Czerwonej Papryki, oraz Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią).
Instrukcje
Lekko łyżka mąki i mąki kukurydzianej wymieszać w suchych miseczkach; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
W małej miseczce wymieszać jogurt i kolejne 3 składniki; wymieszać trzepaczką.
Dodać cukinię, kukurydzę i cebulę; wymieszać.
Dodać mieszaninę warzyw do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Łyżka ciasto równomiernie do 12 Muffin kubki pokryte sprayu do gotowania; płaszcz ciasto z sprayu do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.