Babeczki z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, jajko, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułeczki Z Jagodami + Lukier Z Serem Jagodowym, Babeczki jagodowe z dżemem jagodowo-kokosowym, oraz Babeczki Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i na niskiej prędkości wentylatora, jeśli używasz pieca konwekcyjnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ręcznie w dużej misce, wymieszać masło pats z mąką, cukier, brązowy cukier, sól i proszek do pieczenia, aż masło zostało połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Wyjmij ciasto z miski i ugniataj na blacie z mąki, zwijając 5 do 6 razy, upewniając się, że nie mieszasz; spowoduje to powstanie twardego ciasta. Ciasto podzielić na 12 równomiernie trójkątnych porcji. Ułożyć na blasze ciastka i piec, aż blaty są lekko rumiane, o 15 do 20 protokół.