Babeczki Do Lodów Piña Colada
Need a deser bezmleczny? Pina Coladan ice Cream Cupcakes może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Mieszanka lodów ananasowych, jajka, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Babeczki Do Lodów Piña Coladan, Babeczki Piña Colada, oraz Babeczki Piña Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat składniki Cupcake z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż połączone. Zeskrobać dół miski; pokonać 1 do 2 minut dłużej. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdą filiżankę o 3/4 pełne.
Piec 15 do 20 minut lub aż babeczki wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Schłodzić na patelni 5 minut.
Wyjąć z kubków na muffinki do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 40 minut.
Aby służyć, obierz boki papierowych kubków do pieczenia z całkowicie schłodzonych babeczek. Za pomocą ząbkowanego noża wyciąć mały kawałek ciasta z góry każdej babeczki.
Umieść 1 gałkę lodów (około 1/4 do 1/3 szklanki) na każdej babeczce, tak aby gałka spoczywała wewnątrz divot. Każdą gałkę lodów wymieszać z 1 łyżką kokosa.
W średniej misce, wymieszać razem składniki sosu, aż dobrze połączone. Łyżka nad babeczkami.
Udekoruj każdą babeczkę wiśnią.