Babeczki czekoladowo-migdałowe z puszystym lukrem kokosowym
Czekoladowo-migdałowe babeczki z puszystym lukrem kokosowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 721 kalorii, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, lukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, Babeczki migdałowe z polewą czekoladowo-kokosową, oraz Niemieckie babeczki czekoladowe z lukrem kokosowo-migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło muffin kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W maszynce, migdały proces i 1/2 szklanki cukru, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj 2 luźno zapakowane filiżanki rozdrobnionego kokosa i pulse dwa razy posiekać lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
4
Przenieść mieszaninę do średniej miski i ubić w mąkę, kakao, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
W metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, roztopić czekoladę, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i pozostałe 1 szklanka cukru z dużą prędkością, aż puszyste, o 5 protokół. Beat w jaja 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodatku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Dodaj roztopioną czekoladę i beat z umiarkowaną prędkością aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
9
Dodać 1/2 mieszanki mąki i wymieszać z małą prędkością, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
10
Dodać mleko kokosowe i wanilię i wymieszać z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
11
Dodać pozostałą mieszaninę mąki i wymieszać z małą prędkością, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12
Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając prawie do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
13
Piec, aż tester wstawiony w środku 1 ciasto wychodzi czysty, o 25 protokół. Schłodzić w patelniach na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
14
Wlać pozostałe rozdrobnione Kokosowe do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Uruchom mały nóż wokół krawędzi patelni i ciastek unmold.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up
15
Rozłóż lukier na ciastach i odwróć każdy do kokosa, aby obficie pokryć lukier.