Babeczki Czekoladowo-Cukierkowe
Czekoladowo-Cukierkowe babeczki z trzciny cukrowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 23. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 23 minuty. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz laski cukierków, galaretki o smaku czekoladowym pudding instant, olej i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Czekoladowe Candy Cane, Peppermint czekoladowe babeczki z Candy Cane Pop Rocks, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem z trzciny cukrowej.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Chop 4 oz. czekolada; odstawić. Kolejne 6 składników ubić mikserem do wymieszania. Wymieszać posiekaną czekoladę i 2 łyżki. candy.
Łyżka do 30 papierowych kubków na muffinki.
Piec 20 do 23 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Pozostałą czekoladę roztopić; lekko ostudzić. Mróz babeczki z chłodnym batem; skropić czekoladą.
Posypać pozostałymi cukierkami.