Babeczki Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi

Babeczki Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi
Czekoladowe babeczki z orzechami laskowymi to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, orzechy laskowe, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Ferrero Rocher Cupcakes: bogate czekoladowe babeczki z orzechami laskowymi, Babeczki Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Babeczki Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 18 kubków na muffinki lub linię papierowymi kubkami do pieczenia. Wymieszać cukier, mąkę, zmielone orzechy laskowe, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z Orzechów LaskowychMączka Z Orzechów Laskowych
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij razem jajka, olej roślinny, mleko i ekstrakt waniliowy mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. Mieszaj mieszaninę mąki do zwilżenia, a następnie mieszaj w wodzie, aż ciasto będzie gładkie. Ciasto może być trochę cienkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Wlać do przygotowanych muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 15 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Gdy ostygnie, przemarznąć z czekoladą z orzechami laskowymi i posypać posiekanymi orzechami laskowymi do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
CzekoladaCzekolada
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn