Babeczki Brownie-Cookie
Przepis Brownie-Cookie Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka oleju roślinnego, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki Brownie z lukrem do ciasta, Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier, oraz Chocolate Chip Cookie Dough Brownie Mini Cupcakes.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciastka zgodnie z zaleceniami na torebce, używając masła i 1 jajka. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Dodać brownie wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i pozostałych jaj.
Wciśnij 1 łyżkę ciasta ciastkarskiego na dnie każdej filiżanki muffinki. Top każdy z 2 łyżki ciasta brownie.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Na nieprzetworzonym małym arkuszu ciasteczek upuść kilka dodatkowych łyżek ciasta do polewy.
Usuń babeczki i ciasteczka z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Frost babeczki z lukrem. Pokruszyć pieczone ciasteczka; posypać matowymi babeczkami.