Babeczki Blue Velvet

Babeczki Blue Velvet
Niebieskie Aksamitne babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Jeśli masz zimną bitą polewę, truskawkowe cukierki popping, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biała czekolada wypełniona niebieskimi aksamitnymi babeczkami z bitą śmietaną serową lukier, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
3
Dodaj suchy budyń mix, kakao w proszku i barwników spożywczych; dobrze wymieszać. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec 18 do 21 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
6
Łyżka lukier do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania. Rurkę lub rozłożyć na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Udekoruj 12 babeczek jagodami i pozostałe babeczki z kawałkami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn