Babeczki Bananowo-Owsiane
Babeczki bananowo-owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, mielonego cynamonu, szybko gotującego się owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Owsiane Bananowe, Babeczki Owsiane Bananan, oraz Babeczki Owsiane Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, owies i kolejne 4 składniki połączyć w misce; dobrze wymieszać.
Połączyć jajko i 5 kolejnych składników; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać ciasto równomiernie cynamonem-cukrem.
Piec w temperaturze 425 przez 18 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na drucianym stojaku.