Babeczki Bananowo-Kokosowe
Babeczki bananowo-Kokosowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka białka jaja, mąki, bananów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie # 143: mam impuls do pieczenia bananów ... zdrowe bananowe Kokosowe czekoladowe muffinki, Babeczki Bananowe Kokosowe, oraz Bananan I Kokosowe Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść papierowe wkładki na patelni do muffinek o pojemności 12 filiżanek.
Suche składniki ubić (przez sól) w dużej misce.
Ubić banany, jajko, białko jaja, olej, wanilia, i mleko kokosowe w innej dużej misce, aż dobrze połączone.
Wymieszaj mokre i suche składniki, aż się połączą. Delikatnie złożyć w 1/4 szklanki kokosa.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni. Wierzch z pozostałym kokosem.
Piec do złotego brązu i szaszłyk włożony do środka muffinki wychodzi czysty (około 25 minut).
Przełożyć do stelaża z drutu i lekko ostudzić.
Uwaga: Jeśli chcesz zrobić Bochenek, rozprowadzić ciasto na 9-x 5-calowy patelni Bochenek lekko pokryte sprayem do pieczenia i mąki.
Piec na złoty kolor i szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty (50 do 55 minut). Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie umieścić na stojaku z drutu i ostudzić.