Babeczki bananowe z lukrem serowym
Babeczki bananowe z lukrem twarogowym trwa około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sól, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Babeczki bananowe z lukrem serowym, Babeczki bananowe z lukrem serowym, oraz Babeczki bananowe z lukrem serowym.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, umieść wkładki do muffinów w 12 filiżankach do muffinów. Pokryj każdą warstwę papieru sprayem do gotowania.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć 1/4 szklanki cukru granulowanego i banana w małej misce; odstawić.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru granulowanego, masło, i wanilia w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodaj mieszaninę bananów do mieszaniny cukru, dobrze ubijając.
Dodać mieszankę mąki i jogurt na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Łyżka ciasta równomiernie do przygotowanych kubków muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 24 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu i wyjąć babeczki z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć Serek i wanilia w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie gładki.
Rozprowadzić około 1 łyżki lukru na każdej babeczce.
Posypać każdą babeczkę prażonymi orzechami włoskimi, w razie potrzeby.