Babeczki bananowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 198 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bananów, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, wiśnie maraschino, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Bananowe Split, Babeczki Bananowe Split, oraz Babeczki Bananowe Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 24 mini kubków na muffiny. W dużej misce, beat ciasto mix, banany, olej, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty. Napełnić każdy kubek muffin dwie trzecie pełne. (Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto, aż będzie gotowe do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowy
(pudełko Kartonowe)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 15 minut lub do wykałaczki wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne. Powtórz z pozostałym cieście, aby zrobić 24 Więcej Mini babeczek. W małej misce do mikrofalówki, rezerwy 1/4 szklanki polewy czekoladowej. Łyżka pozostała lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą końcówkę Gwiazdy #
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polewa na 16 babeczek. Powtórz z lukrem białym i Truskawkowym. Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone polewa czekoladowa na wysoki 20 do 25 sekund lub do gładkiej. Chłodny 1 minuta; mżawka nad lukrem na każdej babeczce. Na każdym z nich nakładamy biały lukier, na wierzchu wisienkę i posypkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)