Babeczka z masłem orzechowym i czekoladą
Masło orzechowe i Czekolada Cupcake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 866 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką kakao przetworzone w Holandii, sól kuchenną, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Cupcake Pie, Babeczka czekoladowa z lukrem z masłem orzechowym, oraz Czekoladowa Babeczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W żaroodpornej misce umieść masło, czekoladę i kakao. Ustaw miskę nad rondlem z dwoma calami gotującej się wody. Delikatnie wymieszać masło i czekoladę, aż stopią się i połączą. Odstawić, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku.
Mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia ubić w małej misce, aby połączyć.
Jajka ubić w drugiej misce, aby połączyć; dodać cukier, wanilię i sól, aż do pełnego włączenia.
Dodać schłodzoną mieszaninę czekolady i ubijać do połączenia. Przesiać jedną trzecią mieszanki mąki na mieszaninę czekolady i ubijać do połączenia; ubijać śmietaną do połączenia, a następnie przesiewać pozostałą mieszaninę mąki i ubijać, aż ciasto będzie jednorodne i gęste.
Wypełnij linię cupcake full.
Dodaj filiżankę masła orzechowego Reeses do każdej studni i zakończ wylewanie ciasta babeczkowego na nim, aż studnie będą dwie trzecie pełne.
Piec, aż szpikulec włożony do środka babeczki wychodzi czysty, 18 do 20 protokół.
Fajne babeczki do temperatury pokojowej przed lukrem, około 30 minut.