Baba z rumem

Baba z rumem
Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka aktywnych drożdży, soli, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Baba Ghanoush, oraz Baba Ghanoush.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 385 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło, następnie mąkę, 12-filiżankę muffinki patelni, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
W małej misce wymieszaj drożdże i ciepłą wodę, aż drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj 1/8 szklanki mąki, mieszając, aż powstanie pasta. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
W misce do miksowania ubij masło i cukier razem z mikserem elektrycznym przez około 5 do 6 minut, aż uformuje się lekka wstążka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Usuń ubijaki i oczyścić wszystkie mieszaniny masła off ubijaki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umieść haczyk do ciasta na mikserze i dodaj mieszaninę drożdży, pozostałą mąkę, sól, jajka i żółtka i dobrze wymieszaj, około 8 do 9 minut, aż ciasto oderwie się od boków miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ciasto wyjąć z miski i podzielić na 12 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Umieść każdą porcję w filiżance przygotowanej patelni muffin, przykryj ręcznikiem i pozostaw na 1 godzinę, aby podwoić luzem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
10
Umieścić ciasta w piekarniku i piec przez 20 do 25 minut, aż gotowane przez lub gdy wykałaczka weszła w centrum wyjścia czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia na stojaku na ciasto przez 20 minut.
12
Wyjmij ciasta z patelni i umieść je na blasze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
W małym rondlu podgrzej wodę i cukier do wrzenia i wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Obniżyć ogień do bardzo wysokiej dusić i gotować 15 minut, aby utworzyć syrop cukrowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Zdjąć z ognia, dodać rum, wymieszać i pozostawić do ostygnięcia 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
15
Poke wierzchołki ciasta z patykiem popsicle do postaci 8 do 10 smukłych otworów. Łyżkę syropu rumowego nad ciastami i do otworów, i powtórzyć dwa razy z syropem, który spływa z dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
16
Podawać z niesłodzoną bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn