Bób, Groch I Kozi Ser Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bób, Pean i kozi ser Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 349 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Mieszanka koziego twarogu, chleb ciabatta, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Groch i bób z kozim serem i zakwasem, Bób I Feta Bruschetta, oraz Bób I Koza.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.