Aztec Salsa
Aztec Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 68 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka awokado, pomidorów, sosu sałatkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywa Azteckie, Aztec Sluggers, oraz Zapiekanka Aztecka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Lekko połącz awokado z octem z czerwonego wina w salaterce. Dodaj czarną fasolę, kukurydzę, pomidory, zieloną cebulę i czerwoną cebulę.
Wymieszaj oliwę z oliwek i włoską mieszankę dressingu w misce, polej sałatką i lekko wymieszaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Juve Y Camps Pinot Noir Brut rosé. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose]()
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Ta cava uwodzi jasnym wiśniowo-czerwonym kolorem i pięknym musowaniem. Odzwierciedla charakter odmiany, z nutami wiśni i truskawek otoczonymi miodem, tostowym chlebem i lekką kwiecistością. Jest intensywny, świeży i żywiołowy w ustach, z bogatym, aromatycznym wykończeniem. Dobrze komponuje się z makaronem, wędlinami, japońskimi potrawami i wypiekami.