Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield®

Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield®
Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield® wymagają około 55 minut od początku do końca. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, skrobię kukurydzianą, kasztany wodne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Poważnie Azjatyckie: Duże Wontony, Tatar Azjatycki Z Tuńczyka Z Chrupiącymi Wontonami, oraz Wontony wieprzowe z grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wieprzowinę mieloną i 11 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Cut corners from wonton skins to form circles. Upuść 1 łyżeczkę mieszanki na środek każdej skóry. Zbierz boki skóry, pozwalając ciasta pleść naturalnie. Lekko ściśnij środek, dotykając dna na płaskiej powierzchni, aby stała prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Zagotować wodę i dodać wontony. Gotować 12-15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn