Azjatyckie filiżanki do sałaty z wołowiną i makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj filiżanek sałaty z azjatycką wołowiną i makaronem. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 20g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Mieszanka mięty, polędwicy mielonej, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatyckie Kubki Do Sałaty Wołowej, Wołowina Azjatycka W Filiżankach Do Sałaty, oraz Azjatycka Mielona Wołowina, Pieczarki I Brokuły Sałata Kubki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę do patelni i gotuj 3 minuty, mieszając do kruszonki. Mieszać w czosnku, i gotować przez 2 protokół lub aż rumiane. Wymieszać makaron, marchew i kolejne 4 składniki (przez miętę).
Połącz sok, cukier i sos sojowy w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać mieszaninę soku do mieszaniny wołowiny; podrzucając delikatnie do herbu. Ułóż 1 liść sałaty na każdym z 4 talerzy; łyżka 1 1/4 szklanki mieszanki wołowiny do każdego liścia. Top każdej porcji z 1 łyżką orzeszków ziemnych.