Azjatycki Sos Pomarańczowy

Azjatycki Sos Pomarańczowy
Azjatycki sos pomarańczowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 114 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka octu ryżowego, sok pomarańczowy, skórka pomarańczowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Azjatyckie przyprawione klopsiki z komosy ryżowej z sosem pomarańczowym, Krewetki i jarmuż smażyć w pikantnym azjatyckim sosie pomarańczowym, oraz Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Raats Original Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSos
Magazyn