Azjatycki Marynowany Bas W Paski
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Azjatycki marynowany bas w paski może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 31g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos rybny, kolendrę, filety z basu w paski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas Kreolski W Paski.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając raz.
Wyjmij rybę z worka i zapas marynaty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Dodaj marynatę do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund; podawać z rybą.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 54 dolarów.
![Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromaty są sugestywne z nutami płatków róży i egzotycznych owoców. Nieco suchy na podniebieniu, ten rocznik odsłania bukiet dojrzałych aromatów kantalupy, guawy i nektarynki, które są zrównoważone delikatnymi przyprawami, takimi jak imbir i kardamon. Wykończenie jest długie i eleganckie.Ten Gewurztraminer jest wszechstronny i może być łączony z wędzonym łososiem, a także dusz wieprzowych z imbirem, kuchni południowo-wschodniej Azji, takiej jak curry z czerwonego kokosa, indyjskie lub dania w stylu marokańskim. Świetnie nadaje się również jako aperitif lub z bogatym w foie grasand, dojrzałym serem.