Azjatycka wieprzowina i warzywa Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj azjatyckiej wieprzowiny i smażyć warzywa. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1208 kalorii, 38g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz SOS stir-fry, cebulę, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Asian Pork & Vegetable Stir-Fry for Two, Azjatyckie Warzywa Stir Fry, oraz Azjatyckie Warzywa Stir-Fry.
Instrukcje
W rondlu 1-quart ugotować ryż w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając masło.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick, umieścić wieprzowinę, grzyby i cebulę; posypać czosnkiem w proszku. Gotować na dużym ogniu 4 do 6 minut, często mieszając, aż wieprzowina zacznie brązowieć. Wymieszać z zupą i sosem stir-fry; podgrzać do wrzenia. Wymieszać w strąkach grochu. Gotować na dużym ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż strąki grochu będą chrupiące-miękkie.
Podawać mieszankę wieprzową na ryżu; posypać migdałami.