Azjatycka Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Z Sosem Wiśniowo-Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z grillowanego kurczaka w stylu azjatyckim z sosem wiśniowo-orzechowym. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,12 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś kasztany wodne, olej roślinny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem Z Sosem Orzechowo-Sojowym, Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem W Stylu Azjatyckim, oraz Poważne sałatki: Azjatycka Sałatka z makaronem drobiowym z sosem imbirowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce ubić wiśnie, 1 łyżkę soku wiśniowego, sos sojowy, masło orzechowe, ocet, olej roślinny i olej sezamowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sok Wiśniowy
Szczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Pieczenie Czekoladowych Loków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Włóż wiśnie, 3 łyżki soku wiśniowego, sos sojowy, białe wino, brązowy cukier, sos Worcestershire, imbir i czosnek do blendera i puree, aż wiśnie i czosnek są drobno posiekane.
Zalać marynatą do dużej plastikowej torebki. Przekłuj kurczaka widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj do torby z marynatą, uszczelnić i przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut lub do 8 godzin. Rozgrzej grill do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5
Kurczaka wyjąć z marynaty, usuwając nadmiar. Grilluj kurczaka, pod przykryciem, aż soki będą czyste, od 5 do 7 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
W międzyczasie przygotuj sałatkę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. namocz kiszoną kapustę w misce z lodowatą wodą 10 minut; odcedzić, spłukać i wycisnąć nadmiar wody. Ułożyć paski wonton w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec do chrupkości, o 5 protokół. Do miski wrzucić kapustę kiszoną i rzymską z połową dressingu; podzielić na talerze. Top z papryki, szalotki, marchew, groszek śnieżny i kasztany wodne. Kurczaka pokroić w plasterki i podawać z sałatką. Top z chrupiącymi paskami wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Paski Wonton
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki