Awokado nadziewane krewetkami (Aguacates Rellenos de Camarones)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać awokado nadziewane krewetkami (Aguacates Rellenos de Camarones) spróbować. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, kolendra, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 327 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Koktajl z krewetek, ananasów i awokado (Cocktail de Camarones con Piña y Aguacate), Camarones Con Arroz-krewetki z ryżem, oraz Camarones PL Salsa / krewetki w sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym garnku.
Dodaj krewetki, przykryć i wyłączyć ciepło. Pozostaw krewetki w wodzie na 5 minut i drain.In średnia miska, miejsce krewetki, cebula, Salsa rosada, kolendra, pietruszka, sól i pieprz.
Awokado pokroić wzdłuż i usunąć pestkę, skropić sokiem z limonki i posypać solą i pieprzem.
Sałatę ułożyć na talerzu i na wierzchu ułożyć awokado. Napełnij każdy awokado mieszaniną krewetek.
Posypać świeżą kolendrą i podawać natychmiast.