Autentyczna Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż
Autentyczna Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 324 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szałwię, tymianek, przyprawę kreolską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to New Orleans Red Beans & Rice, Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż, oraz Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż.
Instrukcje
Skracanie stopu na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i papryka w gorącym skrócenie do miękkości, 5 do 7 protokół.
Połącz wodę, czerwoną fasolę i szynkę w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Mieszamy mieszankę cebuli do wody; do wrzącej wody dodajemy wędzoną kiełbasę i seler; wracamy do wrzenia. Do wrzącej wody wymieszać liście laurowe, przyprawę kreolską, tymianek i szałwię. Zmniejszyć ogień do niskiej, umieścić pokrywę na garnku, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 5 godzin.
Usunąć i wyrzucić szynkę i liście laurowe; wymieszać z sosem paprykowym i podawać na białym ryżu.