Austriackie ciastko brzoskwiniowe to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brandy, zmielony cynamon, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II, Cookie Peach Crisp, oraz Płatki Owsiane Ciastko Brzoskwinia Cobbler.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (170 Stopni C).
Połączyć cukier, olej, mleko, jajka, proszek do pieczenia i wanilia w dużej misce. Zmiksować w wystarczającej ilości mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
11
Posmaruj lekko brandy lub wodą i zanurz jedno miejsce w czerwonym cukrze, aby się zarumienić i zwinąć całe ciastko w cukier pomarańczowy. Top z lukrem liść lub kupić plastikowe liście brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali