Asian Style Lucjan / leszcz w liściach bananowca

Asian Style Lucjan / leszcz w liściach bananowca może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4895 kalorii, 673g białka, oraz 149g tłuszczu każdy. Na 48,82 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz olej sezamowy, sok z limonki, sos chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Lucjan w liściach bananowca, oraz Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą szczypiec zanurz każdy liść bananowca jeden po drugim w wrzącej wodzie, natychmiast usuń, spłucz pod zimną wodą, dokładnie osusz, liście powinny być miękkie i giętkie.
Każdą rybę kroimy 3 razy, układamy na liściu, każdą rybę przykrywamy trawą cytrynową i czosnkiem.
Połączyć czosnek, sok, sosy i olej, skropić trochę sosu nad każdą rybą rezerwując około 3-4 łyżki do vegeatbles.Złóż liście na rybę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym.
Umieścić paczki w nagrzanym piekarniku o temperaturze 180 stopni Celsjusza i gotować przez 25-30 minut lub do czasu ugotowania.Alternativley, za które uwielbiam liście bananowe, gotować na grillu, przykryte, używając pośredniego ciepła przez około 20-25 minut. (uważam, że zajmuje mi to 30 minut w moim piekarniku i około 20 minut na grillu, ale mam bardzo gorący grill, Nie wiem, jak 4 mniejsze filety rybne wpływają na czas, ponieważ gotowałem tylko 2 większe ryby.).Liście bananowe będą dość chrupiące i może nawet palić się w miejscach, pozostaną dość wilgotne pod spodem, ponieważ soki biegną z ryb i sosu. Dla celów prezentacji przechowuję 2 liście bananowe, które służą jako baza do serwowania ryb po.Warzywa.
Rozgrzać oliwę w woku lub dużej patelni, dodać czosnek i imbir i mieszać smażyć, aż będzie pachnący.
Dodać pieprz, marchew i olej sezamowy, smażyć 2-3 minuty, dodać kapustę, groszek, kiełki i sos reserved. Smażyć, aż warzywa będą po prostu miękkie podawać natychmiast z rybą.Dodatkowy sos.Tylko opcjonalny dodatek, jeśli wolisz mieć trochę więcej sosu do mżawki nad rybą po podaniu.
Połącz 3 składniki w małej kuchence mikrofalowej i kuchence mikrofalowej 30-45 sekund, aby po prostu ogrzać through.To
Podawać: na półmisek układam liść bananowca z całą rybą, polewam pozostałym sokiem i sosem z liści bananowca ugotowanego na rybie, warzywa układam wokół ryby, dekoruję pokrojoną cebulą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.