Asian Slaw

Asian Slaw
Azjatycka Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 65 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka imbiru, ocet ryżowy, kiełki fasoli mung i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Asian slaw, oraz Asian Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić ocet ryżowy i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kapustę napa i kolejne 4 składniki; wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta NapaKapusta Napa
3
Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny zmiękczyć kapustę. Tuż przed podaniem wymieszać w paski gruszki i, w razie potrzeby, kiełki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
KiełkiKiełki
GruszkaGruszka

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia54
Magazyn