Asiago-Puree Z Pesto

Asiago-Puree Z Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z Asiago-Pesto. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 239 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pieczone ziemniaki czosnkowe, pesto bazyliowe, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek Asiago Puree Ziemniaczane, Asiago puree ziemniaczane i brokuły, oraz Puree Ziemniaczane Z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać mleko, wodę i margarynę do wrzenia. Wymieszać zawartość obu woreczków ziemniaków (z pudełka ziemniaków) tylko do zwilżenia; odstawić na 1 minutę. Mieszaj widelcem do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
ZiemniakZiemniak
SerSer
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Łyżka ziemniaków do naczynia do serwowania. Upuść pesto na wierzchu ziemniaków; zawirować łyżką. Wierzch z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn