Artichoke Galette
Karczoch Galette może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, ciasto ciasto, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szpinak + Karczoch Śródziemnomorska Galette (Bezglutenowe + Bez Ziarna), Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, oraz Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody i soku w misce.
Wytnij Topy karczocha; przyciąć łodygi. Ćwierć karczochy; miejsce w misce.
Połączyć 2 szklanki wody i wina w rondlu.
Umieścić ziarna pieprzu w środku gazę; końce krawata.
Dodaj saszetkę do patelni; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Odcedzić karczochy; dodać do garnka. Dusić 5 minut; odcedzić. Saszetkę wyrzucić.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki; smażyć 5 minut.
Połącz szalotki, karczochy i rzodkiewki.
Rozwałkuj ciasto na 15-calowe koło; natrzyj czosnkiem.
Ciasto ułożyć na blasze do pieczenia.
Posypać orzechami i serem, pozostawiając 2-calową granicę. Top z mieszanką karczoch, tymianek, pieprz, i sól. Zagnieść brzegi ciasta, aby częściowo przykryć.
Piec w 400 przez 30 minut lub aż zbrązowieje.