Aromatyczna fettuccine
Przepis na Aromatyczne Fettuccine można przygotować w około 25 minut . To danie główne ma 253 kalorie , 14 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 74 centy za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga szpinaku, skrobi kukurydzianej, papryki i parmezanu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 67% . Spróbuj pieczonych jajek i kremu z bekonu w szpinakowych gniazdach fettuccine , kremowego sosu pomidorowego z żurawiną fettuccine z krewetkami i przegrzebkami oraz kremowego fettuccine z brukselką i grzybami, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
W dużym rondlu lub piekarniku holenderskim gotuj fettuccine we wrzącej wodzie przez 5 minut.
Dodaj szpinak i czerwoną paprykę; wrócić do wrzenia. Gotuj przez 4-5 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki; odcedzić i odstawić. W dużym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą, bulion i mleko, aż uzyskasz gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj twarożek i gałkę muszkatołową.
Dodaj fettuccine i warzywa; wrzucić do płaszcza.